Aiosif

Top 6 ingrediente care iti protejeaza stomacul

Echilibrul din stomacul nostru este extrem de important atunci cand vine vorba despre protejarea de numeroase probleme de sanatate. Un dezechilibru va cauza hiperaciditate, un reflux, gastrite sau o stare de rau atunci cand suntem in plin proces de digestie.

mere

Dar numeroase persoane aleg sa apeleze la medicamente pentru a-si proteja stomacul iar consumul lor poate sa fie destul de periculos. Trebuie sa stii ca exista o multime de produse ingrediente naturale care iti pot proteja stomacul.

Merele. Au o puternica actiune anti-inflamatorie si actioneaza drept cel mai bun remediu natural pentru sanatatea digestiva atunci cand se consuma cu tot cu coaja. Pectina prezenta in coaja marului si glicina din pulpa sa sunt doi agenti excelentti anti-acid. Este deci important sa se consume in mod reguilat.

Bicarbonatul de sodiu. Are efecte alcaline, poate facilita digestia dar te ajuta si sa ai grija de sanatatea rinichilor, a ficatului si a stomacului mai ales. Este foarte eficient pentru protejarea stomacului. Un pahar de apa in care ai adaugat bicarbonat de sodiu ste cel mai bun remediu.

Sucul de aloe vera. Sucul de aloe vera este ideal pentru a reduce inflamatiile de tot felul, pentru a trata problemele intestinale dar si pentru a combate refluxul gastric. Pentru a beneficia de efectele sale este de ajuns daca diluezi o jumatate de lingurita cu gel de aloe vera intr-un pahar cu apa. Bea amestecul dupa fiecare masa si te vei simti mult mai bine.

Otetul din mere bio. Adauga in jur de 5 ml de otet de mere intr-un pahar cu apa -200 ml si bea acest amestec inainte de mesele principale. Iti va ameliora digestia si vei reusi sa eviti refluxul gastric.

Infuzia de musetel. Musetelul este planta ideala pentru a trata problemele digestive. Este unul din cele mai celebre protectoare pentru stomac. O infuzie foarte delicioasa si deci si foarte sanatoasa.

Lemnul dulce. Este un ingredient cu o savoare foarte intensa, foarte sanatos care va vrea un fel de film protector in stomac pentru a-l proteja de atacurile acide cauzate de digerarea unor anumite alimente.

O alimentatte santoasa este deci fundaentala pentru o buna digestie si pentru sanatatea aparatului digestiv.