Aiosif

Ce spune gustul muzical de personalitatea ta?

Cati dintre noi nu ascultam muzica facand jogging sau plimbandu-ne ? Sau cand ne simtim deprimati? Muzica este omniprezenta in viata noastra de mai multe milenii, este prezenta peste tot, ascultata de toata lumea, este obiectul unei mediatizari importante. Unora le este dificil sa traiasca fara muzica. Se pare ca muzica este si o reflectie a personalitatii noastre. Astfel, genul de muzica pe care il ascultam poate spune mult despre noi si despre personalitatea noastra.

pop

Pop

Iti place sa asculti Rihanna, Lady Gaga? Inseamna ca esti o persoana extrovertita care nu vede nicio problema in a-si manifesta emotiile si sa isi dezvaluie sentimentele altora. Esti o persoana onesta, cu o mare stima de sine.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 21:  James Hetfield (L) and Kirk Hammett of Metallica perform private, exclusive concert for SiriusXM listeners at The Apollo Theater on September 21, 2013 in New York City.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images for SiriusXM)
NEW YORK, NY – SEPTEMBER 21: James Hetfield (L) and Kirk Hammett of Metallica perform private, exclusive concert for SiriusXM listeners at The Apollo Theater on September 21, 2013 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images for SiriusXM)

Hard rock/heavy metal

Daca genul hard rock sau heavy metal este pe placul tau inseamna ca esti o persoana blanda in ciuda agresivitatii muzicii pe care o asculti. Iti place sa creezi si sa realizezi lucruri noi. Ai capacitatea de a gasi cele mai originale solutii. Cateodata, ai tendinta de a fi introvertit.

rap

Rap/hip-hop

Daca iti place sa asculti muzica rap/hip-hop inseamna ca esti o persoana cu o mare stima de sine, ca esti mereu gata de chefuit si ca iti place sa te distrezi. Esti departe de stereotipurile care considera ca pasionatii de rap sunt violenti si agresivi. Deci? Ce iti place? Eminem sau Snoop Dogg?

JAZZ MUSICIANS AGAINST CITY
JAZZ MUSICIANS AGAINST CITY

Jazz/Blues/Soul

Persoanele care asculta jazz, blues sau soul sunt extrovertite, se simt in largul lor cu ceilalti, lucru ce ii ajuta sa isi faca prieteni deosebit de usor. Inteligente si creative, aceste persoane au mare incredere in propriile forte ceea ce le permite sa aiba mereu o atitudine pozitiva, sa actioneze in functie de aspiratiile lor si sa faca fata cu mai mare usurinta dificultatilor intampinate.

indie

Muzica indie

Daca esti mai degraba genul care asculta muzica unor grupuri obscure sau al unor artisti independenti inseamna ca esti o persoana introvertita care se simte adesea intimidata, epuizata sau plictisita de discutiile sociale. Anxietatea si pasivitatea sunt doua din trasaturile care te caracterizeaza. Esti o persoana creativa si intelectuala insa nu iti place foarte tare sa muncesti.