Cum stii daca mobila pe care vrei sa o cumperi este de buna calitate

Gasirea unei piese de mobilier fara varsta poate fi uneori o sarcina dificila. Nu este vorba doar despre design, ci si despre calitatea mobilierului. Desigur, trebuie sa acorzi multa atentie tipului si stilului inainte de a decide ce mobilier sa cumperi.

Atunci cand cumperi mobilier de dormitor, de exemplu, recomandat ar fi sa nu amesteci stilurile intre ele. Combinarea bucatilor moderne cu piese in stil de epoca sau cu piese de stil Victorian nu va duce la rezultate estetice deosebite. Cel mai bine este sa decizi o anumita tema si sa nu te abati de la ea.

Daca faci parte din categoria oamenilor care isi schimba ideile de mai multe ori atunci cand vine vorba de designul unei teme, cel mai bine este sa cumperi mobila flexibila si versatila.

Mobilierul din stejar, precum si moblierul autentic, realizat din lemn in proportie de 100%, sunt atemporale si se potrivesc oricarei teme de design. Mobilierul din lemn masiv, cum este cel din stejar, este, de asemenea, potrivit pentru designul contemporan. Pentru ca piesele de mobilier de stejar sunt din lemn de esenta tare, dureaza foarte mult.

Pentru a determina calitatea moblierului pe care il cumperi, cauta, mai intai, un producator de incredere. Cei de la mobilakoncept.ro, de pilda, sunt specializati in realizarea de mobilier de dormitor, mobilier de camera de zi, mobila de bucatarie si mobila de hol din materiale de inalta calitate. Ei stiu cum sa caute si sa imbine cele mai bune materiale in scopul de a obtine un mobilier functional puternic, de durata si, nu in ultimul rand, estetic.

Verifica materialele mobilierului pe care vrei sa il achizitionezi. De exemplu, daca vrei sa cumperi mobilier din lemn masiv, ai face bine sa te bazezi pe mobilier din stejar in loc de MDF. Cu toate ca stejarul este un pic mai scump, este de o calitate mult mai mare si va dura mai mult. Acesta este unul dintre materialele din lemn masiv cele mai durabile pe care le vei gasi pe piata. Piesele din lemn de stejar sunt, de asemenea, atemporale si lucreaza bine cu orice tema de proiectare.

O alta indicatie a calitatii atunci cand cumperi mobila este daca producatorul ofera un fel de garantie. In cazul in care producatorii sunt siguri ca piesele lor sunt intr-adevar de o calitate de top, acestia iti vor oferi o garantie de cel putin treizeci de zile. In acest timp, poti testa si verifica temeinic materialele mobilierului. Daca nu esti multumit, poti returna achizitia inainte de expirarea garantiei.

Charming Natural Oak Kitchen Cabinet Smart Online Kitchen Design
mobila de bucatarie din lemn de stejar