admin

De ce e benefic tratamentul PRP cu acid hialuronic?

Procedura de infiltratii prp si acid hialuronic este din ce in ce mai comuna in ziua de azi. Injectiile cu PRP sunt realizate din propriul sange pentru a ajuta la vindecarea ranilor. Acest lucru functioneaza prin eliminarea plasmei din sange si injectarea acesteia direct la nivelul fetei pentru a permite formarea de noi proteine. Aceste injectii sunt comune in lumea sportului si sunt folosite pentru a trata leziunile.

Acidul hialuronic este o substanta care este produsa in mod natural in organism. Ajuta la hidratarea pielii si la mentinerea pielii flexibile, ceea ce inseamna ca ajuta la reducerea ridurilor si a liniilor fine. Este excelent pentru a ajuta pielea sa-si mentina elasticitatea, motiv pentru care este inclus in multe creme hidratante, seruri si alte produse de ingrijire a pielii.

Ce ofera aceste infiltratii prp si acid hialuronic?

Tratamentul de infiltratii prp si acid hialuronic ne permite sa imbunatatim tonusul pielii, sa reducem ridurile si sa stimulam colagenul, toate adaugand volum fetei si reducand aspectul liniilor profunde. Acest lucru permite o procedura extrem de eficienta, timpul realizarii ei fiind unul redus.

Colagenul este o proteina care se gaseste in organism, aceasta ajutand la structurarea fetei. Pe masura ce imbatranim, aceasta incepe sa se deterioreze si provoaca riduri si linii fine. Pe masura ce cineva ajunge la 30 de ani, productia de colagen este din ce in ce mai redusa, de aceea este important sa stimulati aceasta productie pentru a mentine pielea neteda, proaspata si intinerita.

PRP cu acid hialuronic functioneaza pentru toate tipurile si texturile de piele, atat la barbati, cat si la femei. Cei cu antecedente de hepatita C, HIV, infectii active sau orice tip de cancer de sange nu ar trebui sa aiba in vedere un astfel de tratament cu infiltratii prp si acid hialuronic.

Intregul proces PRP cu acid hialuronic dureaza aproximativ o ora. Mai intai se extrage o fiola cu sangele tau, ea fiind invartita intr-o centrifuga. Se separa in acest fel plasma bogata in trombocite de sange. Apoi se ia aceasta plasma si se amesteca cu cu acidul hialuronic. Acest amestec va fi injectat direct la nivelul fetei, de obicei in zona obrajilor. Medicul lucreaza cu voi pentru a se asigura ca fata este simetrica. Este posibil sa simtiti un oarecare disconfort, de aceea lidocaina este injectata in timpul procedurii aplicandu-se in prealabil o crema de amortire.

Dupa procedura, este posibil sa apara unele umflaturi si vanatai. Ar trebui sa evitati sa va atingeti fata cat mai mult posibil timp de cateva saptamani, precum si sa va machiati daca obisnuiti sa faceti acest lucru. Fata poate fi spalata usor cu apa. Calmantele pot fi utilizate daca simtiti durere sau disconfort. De asemenea, se mai poate aplica gheata sau diverse geluri pentru a scapa de durere daca simtiti disconfort. In acelasi timp, este recomandat sa dormiti pe spate pana cand fata s-a vindecat complet. In acest fel, aceste infiltratii prp si acid hialuronic sunt solutia cea mai buna pentru voi pentru a va bucura de toate beneficiile puse la dispozitia voastra.