Aiosif

De ce sa vizitezi Andorra in aceasta vara

Tara muntoasa, Andorra poseda o multime de parcuri naturale. Cu peste 249 de stabilimente turistice, principatul Andorra stie cum sa isi primeasca turistii. Iata de ce ar trebui sa vizitezi Andorra in aceasta vara.

andorra

Andorra si drumetiile

Vara este unul din anotimpurile ideale pentru a practica sporturile in aer liber. Muntele fiind unul din atuurile majore ale Andorrei, principatul devine vara un paradis pentru pasionatii de drumetii. Printre cele mai apreciate sporturi in aer liber amintim escaladarile sau via ferrata. Andorra dispune de parcuri naturale sublime precum valea Madriu-Pedrafita-Claror, inscrisa in patrimoniul mondial Unesco.

munti

Andorra si Cirque du Soleil

Cirque du Soleil i-a fermecat deja pe oamenii din intreaga lume datorita spectacolelor pur si simplu superbe. Din 4 Iulie pana in 1 August, puteti asista la spectacolul Storia. Intr-unul din spectacole, Cirque du Soleil s-a inspirat din istoria Andorrei de-a lungul unei calatorii printre legendele tarii.

naturalandia

Andorra si Naturlandia

Un tobogan cu o lungime de 5.3 kilometri. Tir cu arcul. Excursii cu ATV-ul. Un parc cu animale. Naturlandia este o destinatie ideale pentru familiile cu copii. Micutii se pot plimba cu poneii, adultii pot juca paintball. Acest parc este deschis de-a lungul intregului an.

muzeu

Andorra si muzeele

Principatul Andorra poseda cateva muzee de neocolit. De la masina cu aburi Pinette (1885) pana la masini din a doua jumatate a secolului XX, Muzeul National al Automobilului din Andorra te va cufunda in inima evolutiei diferitelor vehicule. Muzeul Fumatului iti va oferi o multime de informatii interesante din istoria fabricarii tigarilor. Muzeul Parfumului din Andorra va reusi sa te transporte intr-o lume magica printre miile de parfumuri.

Andorra si apa termala

Una din cele mai frumoase modalitati de a profita de o vacanta in Andorra in aceasta vara este sa intri intr-unul din numeroasele centre termale. Poti profita din plin de un sejur personalizat. Vei fi supravegheat indeaproape de un consilier termal care te va ajuta cu sfaturi de-a lungul intregului sejur relaxant.

Infipta in mijlocul muntilor Pirinei, Andorra este o destinatie de vis. Bucura-te din plin de atmosfera relaxanta, de stilul arhitectural al cladirilor dar si de o sesiune de shopping.