cumpar aur romania

Antonio Tony

Ghid de cumparare a aurului in Romania

cumpar aur romaniaStatisticile lunii trecute spun ca intre 1 si 31 octombrie 2016, romanii au cumparat circa 132 de kilograme de aur, fie ele in lingouri sau monezi. Majoritatea stiu deja ca, in timpul unei crize financiare, una dintre cele mai sigure tipuri de investitii este acea in aur. De altfel, cum anul acesta materialul a ajuns la preturi record, imbogatindu-si destul de rapid posesorii, tot mai multi romani sunt interesati de a cumpara monezi sau lingouri (sub forma de certificate individuale).

La momentul actual, unul dintre cele mai sigure locuri de unde se poate cumpara aur in Romania este banca Piraeus Bank, desi pana acum ceva timp si BCR oferea aceste servicii (totusi, BCR a cumparat de la populatie mai mult decat a vandut)

Lingouri si Monede

La momentul actual, acest material este disponibil in 2 forme:
Lingouri de 24 de karate, cu puritate 999 la mie, de greutate ce variaza intre 5 grame si un kilogram;
monede de tip British Sovereign, de o greutate de 7,98 grame, cu o puritate de 916 la mie (22 de karate).

Avantajele Tranzactionarii In Aur

Fiind un material extrem de cerut, avantajul principal al acestui material este faptul ca poate fi valorificat foarte repede, in conditiile in care implineste cerintele impuse de cumparatori. De asemenea, tinand cont de tranzactiile din ultimul timp, sunt sanse mari ca valoarea acestui material sa creasca in viitor(chiar daca nu in cel apropiat), ajungand astfel la noi recorduri istorice, fiind din acest punct de vedere, o cale sigura spre imbogatire.

Fiind un metal extrem de pretios, aurul poate fi pastrat in casete de valori pentru o siguranta deplina, asta in cazul in care posesorii decid sa il cumpere sub forma fizica si nu sub forma de certificate de valoare.

Pe www.posteaza.info se gasesc mai multe informatii despre aur si trazanctii din Romania.