admin

​InstructorulTau din Brașov – Școala de șoferi perfectă pentru toți șoferii profesioniști

Lumea modernă depinde de retelele de transport de persoane, fie că vorbim despre deplasările în cadrul orașului, fie despre cursele naționale sau internaționale. Transportul se poate face în mai multe moduri: cu trenul, cu autobuzul, cu microbuzul sau cu avionul. Cel mai adesea însă, se face cu autobuzul.

În acest context, meseria de șofer de autobuz este una extrem de căutată iar Școala de șoferi profesioniști categoria D de la InstructorulTau din Brașov vine să răspundă nevoilor celor care aspiră să devină șoferi de autobuz competenți și responsabili.

​Ce presupune deținerea un permis categoria D?

Un permis de conducere categoria D îți deschide ușa spre lumea transportului de persoane. Acesta îți permite să conduci vehicule destinate transportului de persoane cu mai mult de 8 locuri, excluzând locul șoferului. Mai mult, dacă alegi să obții și permisul categoria D+E, capacitatea ta de a opera vehicule se extinde, permițându-ți să atasezi o remorcă cu greutatea totală autorizată mai mare de 750 kg. Autobuzul Setra, pus la dispoziție de școala InstructorulTau iți va oferi șansa de a învăța cum să operezi aceste vehicule în deplină siguranță. Dotat cu un motor puternic și toate facilitățile necesare pentru un transport sigur și confortabil, Setra te va ajuta să te familiarizezi cu toate provocările conducerii urbane și interurbane.

​Cum te poți înscrie la categoria D?

Pentru a urma cursurile de la InstructorulTau, trebuie să îndeplinești câteva condiții esențiale:

  • Să ai minim 21 de ani la data examenului, cu posibilitatea de a începe cursul cu trei luni înainte;
  • Să deții permis categoria B;
  • Să fii apt din punct de vedere medical și psihologic;
  • Să nu ai condamnări pentru infracțiuni specifice codului rutier.

​Structura cursului

Cursul pentru categoria D include 72 de ore de teorie și 50 de ore de practică pentru cei care dețin permis categoria B. Varietatea programului de pregătire este ajustată în funcție de experiența anterioară în conducere, garantând că fiecare elev primește atenția și instruirea de care are nevoie pentru a excela.

Facilitățile școlii InstructorulTau

Școala de șoferi InstructorulTau nu doar că îți oferă posibilitatea de a învăța pe un autocar modern, dar îți și garantează acces la cele mai bune resurse pentru a învăța rapid și eficient. Informațiile sunt oferite de profesioniști cu experiență în domeniu, care au reușit să pregătească până acum sute de șoferi profesioniști.

​Avantajele școlii InstructorulTau

  1. Acces la autocare moderne pentru practică;
  2. Instruire personalizată în funcție de nevoile tale;
  3. Simulări ale examenului real pentru a te familiariza cu condițiile de testare;
  4. Suport complet pentru înregistrarea la examen și gestionarea birocrației necesare.

​Întrebări frecvente

​1. Ce documente sunt necesare pentru înscrierea la categoria D?

Trebuie să prezinteți un act de identitate valabil, permisul de conducere categoria B și certificatul medical.

​2. Este greu să conduci un autobuz?

Conducerea unui autobuz vine cu provocările sale, dar cu pregătirea adecvată, majoritatea elevilor găsesc procesul de învățare plin de satisfacții.

​3. Cât durează cursul pentru categoria D?

Cursul standard durează aproximativ 4 săptămâni, în funcție de progresul individual.

4. Pot lucra internațional cu permisul categoria D obținut în România?

Da, permisul categoria D este recunoscut în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană, ceea ce îți permite să lucrezi și în afara țării.