Mesajul si coroana funerara. Cum sa gasesti echilibrul dintre simbolistica unor coroane funerare si mesajul de condoleante?

Mesajul si coroana funerara. Cum sa gasesti echilibrul dintre simbolistica unor coroane funerare si mesajul de condoleante?

Coroanele funerare au doua elemente prin care reusesc sa transmita mesajul dorit, unul de respect si de condoleante, designul si mesajele scrise pe panglica de condoleante. Panglica dispusa pe diagonala ofera destul de putin loc, asa ca mesajele nu trebuie sa fie prea complexe sau prea lungi. Mesajele funerare concise si sincere sunt de dorit pentru orice tip de coroane funerare. Daca avem panglica dubla se poate scrie si numele celor care trimit coroanele, alaturi de mesaj. La panglicile simple scrierea mesajelor de condoleante se face pe ambele parti in asa fel incat sa ne incapa intreg textul dorit.

Coroane funerare deosebite

Mesajele care apar pe panglica de condoleante sunt diferite, de la clasicul „Sincere Condoleante” sau „Pentru familia indurerata”, „Ingerii sa fie cu tine” sau „Vei ramane vesnic in inimile noastre”. Nu trebuie sa ne limitam doar la ele, putem sa fim creativi si sa gasim cele mai bune mesaje pentru coroane funerare, adaptate la statutul persoanei decedate. Ne vor ajuta si florarii cu experienta, care stiu exact ce mesaje sa treaca pe panglica de condoleante si cum sa le formuleze pentru a transmite cat mai bine mesajul dorit de fiecare client.

Un mesaj de condoleante de pe coroane funerare deosebite, cum avem si la Floraria de Vis, poate sa completeze simbolistica respectivei coroane, poate potenta mesajul transmis per total si garanteaza o coroana perfecta din toate punctele de vedere. Coroanele deosebite din florariile online pot avea mesaje mai scurte sau mai lungi, e important sa existe si sa fie trecute pe panglica cu un font cat mai mare pentru a fi usor de citit si de vazut cand e oferita coroana respectiva.

Nu trebuie sa uitam ca mesajele de pe coroanele funerare sunt chiar mai importante decat coroana in sine, ele vor transmite punctual ceea ce simtim pentru persoana decedata, vor fi un semn de respect si un ultim omagiu adus celui plecat dintre noi. Daca modele de coroane funerare deosebite de la florariile online cu experienta, cum e si Floraria de Vis, transmit un mesaj general, au o simbolistica generica, mesajele de pe panglici pot sa personalizeze mesajul transmis si sa ofere de fiecare data un indiciu legat de ceea ce simte persoana care le daruieste.

Doar asa putem sa ne facem mai usor intelesi si sa ne raportam la familia decedatului si la decedat prin intermediul unor mesaje foarte bine scrise si compuse impreuna cu florari cu experienta.

Coroana flori natural

Compozitia coroanei funerare poate contribui la conturarea unui mesaj mai puternic. Florile din coroana funerara au semnificatia si mesajul lor, ele nu fac decat sa intensifice mesajele de condoleante alese, asa ca ar trebui sa avem grija mai mare cand le includem in aranjamente funerare. Coroanele de flori naturale, mereu proaspete, de la cei mai buni producatori, vor reusi sa transmita mesajul dorit mult mai usor daca au si o selectie de flori deosebita si o cromatica aleasa in asa fel incat sa se potriveasca cu evenimentul sau cu florile preferate de catre decedat.

Echilibrul intre simbolistica unei coroane funerare si mesajele de condoleante de pe panglicile speciale de pe acestea ar trebui sa fie in centrul atentiei cand se personalizeaza coroanele. El se obtine destul de usor daca suntem atenti la florile folosite si la tipul de mesaj de condoleante transmis, daca ne implicam in procesul de realizare si de personalizare a coroanelor funerare. Mesajele puternice trebuie sa aiba si o combinatie de flori la fel de puternica, trebuie sa stim ce simbolizeaza fiecare si ce mesaj poate transmite floarea pe care o vom pune in coroane. Doar asa vom avea mesaje de condoleante si coroane deosebite care se vor completa perfect si vor transmite doar mesajele pe care dorim sa le inteleaga familia indurerata.