Obtine Efectul de Lifting printr-o Metoda Nechirurgicala!

lifting facialDupa varsta de 25 de ani, pielea oricarei femei incepe sa simta efectele imbatranirii. Este varsta la care colagenul si elastina se produc intr-un ritm mult mai lent, ceea ce duce la aparitia ridurilor, a scaderii fermitatii si a disparitiei luminozitatii faciale.

In ultimii ani, profesionistii din estetica medicala au descoperit doua metode nechirurgicale care, folosite intr-un singur tratament combinat, ofera rezultate spectaculoase in reintinerirea si infrumusetarea tenului. Cele doua metode sunt: Microdermabraziunea prin Micropeeling si Skin Rejuvenation prin IPL.

Microdermabraziunea prin Micropeeling este un tratament ce indeparteaza straturile superficiale ale pielii ce contin celule moarte si impuritati, lasand tenul mult mai curat si mai luminos. Procedura se poate face prin doua substante active: Active Micro Peel si Alfa Exfoliateur iar in urma procedurii se va constata o regenerare celulara care ajuta la disparitia ridurilor, a cicatricilor si semnelor provocate de acnee, precum si cresterea fermitatii pielii. Un avantaj major al microdermabraziunii consta in faptul ca in urma tratamentului nu este necesara o intrerupere a vietii sociale sau un repaus la domiciliu si se poate aplica machiaj chiar in aceeasi zi cu interventia.

Skin Rejuvenation IPL este un tratament facial care se aplica pe ten prin intermediul unui laser care are rolul de a stimula regenerarea celulelor si cresterea fluxului de sange, pentru accelerarea producerii celor doua proteine necesare mentinerii tineretii pielii: proteina si elastina. De asemenea, in timpul acestei proceduri se vor inlatura celulele moarte de la suprafata pielii, porii vor fi redusi, ridurile vor fi diminuate iar pielea va capata un aspect mult mai uniform datorita disparitiei petelor si discolorarilor produse de vant sau de razele ultraviolete. Este unul dintre cele mai eficiente metode nechirurgicale care ofera instant efectul de lifting!

Microdermabraziunea prin micropeeling si Rejuvenarea faciala (Skin Rejuvenation) sunt tratamente foarte des folosite de catre vedetele de la Hollywood, precum: Eva Longoria, Heidi Klum si Kate Middleton iar efectele lor au fost studiate si remarcate de catre The American Society of Plastic Surgeons si European Association of Plastic Surgeons.

Institutul de Estetica Medicala Goskin din Bucuresti practica aceste doua tratamente cu rezultate extraordinare si in aceasta perioada puteti beneficia de super reduceri:

Tratamentul de Microdermabraziune prin micropeeling la un pret de 129 Lei, redus de la 499 Lei!!!