admin

Scapa de Celulita pe Fese, Coapse si Abdomen

90% dintre femei se lupta cu inestetica problema de sanatate: Celulita. Daca multe cedeaza in fata luptei si isi accepta soarta, cele care intr-adevar tin la corpul si la sanatatea lor cauta solutii cat mai eficiente pentru a scapa de aceasta problema care poate cauza complicatii si mai mari la nivelul corpului.

Daca ai cautat solutii pentru a scapa de celulita si pana acum nu ai gasit nimic eficient, iata o varianta care te va multumi pe deplin :Starvac!

Ce este Starvac?

Este o procedura prin care celulita dispare intr-un timp record. Aceasta disparitie este datorata unui masaj vacuum care amelioreaza toate zonele celulitice.

Procedura a avut un succes imens in toata lumea, datorita rezultatelor rapide, nedureroase si eficiente.

Care sunt efectele procedurii?

  • Se accelereaza circulatia;
  • Este eliminat aspectul celulitic;
  • Sunt eliminate durerile musculare ;
  • Pielea devine mult mai catifelata;
  • Recapatarea elasticitatii pielii;

Pentru rezultate cat mai eficiente, in prima faza este recomandata o sedinta la 3 zile iar dupa ce scapati de celulita se recomanda o sedinta la 10 zile.

Unde gasiti procedura?
Procedura Starvac poate fi gasita la foarte multe saloane de infrumusetare, fiind adoptata de multe afaceri datorita eficientei. Cu toate astea, va recomandam Goskin, institut de estetica medicala unde pe langa frumusete puteti obtine si o sanatate a pielii!

Cat costa?  

In mod normal  pretul unui tratament complet este de peste 200E, insa in colaborare cu Goskin va oferim un tratament la doar 449 lei.