Cu siguranta ca ai auzit pana acum vorbindu-se despre regimul crudivor care te ajuta sa ai grija de silueta ta si care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Nutritionistii sunt de parere ca legumele si fructele crude sunt cele mai bune deoarece te ajuta sa arzi grasimile si sa previi o multime de boli.
Care sunt cele mai bune alimente crude pe care trebuie sa le consumi?
Broccoli si cretusca. Sunt doua alimente incredibile pentru sanatate, ideale pentru a slabi. Trebuie sa le consumi crude deoarece isi pierd enzima care te protejeaza de cancer si care iti poate ameliora digestia.
Ardeiul rosu. O leguma care nu are grasimi si care poate accelera metabolismul si care este cea mai sanatoasa consumata cruda. Te va ajuta sa lupti contra constipatiei, iti va ajuta stomacul sa digere mai bine si va veni cu o multime de minerale, vitamine si antioxidanti. Este delicios in salate.
Ceapa. Este leguma care vine cu o nota originala la tine in preparate si care trebuie sa se consume cruda de preferinta. De ce? Pentru ca astfel nu se vor pierde din enzimele sale care favorizeaza digestia iar mineralele si vitaminele sale nu se vor pierde nici ele. Consumata cruda ceapa iti va accelera metabolismul si te va ajuta sa beneficiezi de substanta numita gluconina care te ajuta sa reduci nivelul de zahar din sange.
Marul verde. Cel mai bine ar fi sa consumi dimineata un mar verde cu coaja cu tot. Astfel vei avea grija de sanatatea ta, dar vei elimina in acelasi timp si grasimile pentru a avea un abdomen plat.
Usturoiul. Consumat crud, usturoiul are o multime de beneficii. Daca nu il vei gati nu vei pierde alicina un compus care actioneaza ca si un antibiotic natural si care purifica organismul. Ce ai zice daca ai incepe ziua cu un pahar cu apa si cu un catel de usturoi crud?
Consumate crude, aceste alimente te vor ajuta sa reduci balonarile, sa prelungesti senzatia de satietate deoarece vei absorbi mai bine nutrientii, sa intarzii imbatranirea datorita antioxidantilor sai si sa beneficiezi de un echilibru incredibil intre sodiu si potasiu.