admin

Top5 Tari in Care ai Vrea sa Stai

Auzi in stanga si in dreapta expresii precum " M-am saturat de Romania", "Nicaieri ca la noi", "Romania tara tuturor posibilitatilor" sau "Ma fac mare si plec din Romania". Cu toate astea, foarte putini din cei care viseaza sa plece, pleaca si foarte putini din cei ce pleaca, reusesc sa fie in totalitate multumiti de alegerea facuta.

Daca te hotarasti sa fugi cat mai departe de Romania, iata un top 5 al celor mai locuibile tari in functie de mai urmatoarele criterii:

  • Cea mai fericita tara din lume – Columbia – desi nu foarte plec din Romaniabogate, tari precum Columbia, Brazilia sau Peru au cei mai fericiti oameni de pe planeta. Un studiu facut pe oameni din intreaga lume a demonstrat ca locuitorii Columbiei sunt de 2 ori mai fericiti decat restul planetei, asadar, un loc excelent pentru relocare este America Latina;
  • Tara in care se face cel mai mult sex – Grecia – Daca esti o persoana caruia ii place sexul opus si are o pasiune pentru socializare si contacte fizice, Grecia e locul potrivit pentru tine! Un studiu facut de Durex arata ca locuitorii Greciei fac cel mai mult sex din lume, 87% din cei chestionati precizand ca au un astfel de contact cel putin o data pe saptamana;
  • Cea mai curata tara – Islanda – Era de asteptat ca o tara nordica sa primeasca titlul de cea mai curata tara. In urma unui studiu facut pe 75 de tari, care a tinut cont de calitatea aerului, a apei, de emisia de gaze in atmosfera si de verdeata din orase, Islanda a reusit sa se claseze pe primul loc, asadar, daca vreti sa traiti mult si sanatos, aici e locul unde trebuie sa mergeti. De asemenea, Islanda este si cea mai pacifista tara din lume.
  • Cea mai bogata tara din lume – Quatar – Daca esti un om al banilor, ar trebui sa stii ca cea mai bogata tara este Quatar.Cu zacaminte extrem de bogate de gaze naturale si petrol, Quatar a depasit in clasament cea mai bogata tara a Europei , Luxemburg;
  • Cea mai educata tara – Canada – Daca doresti sa traiesti printre oameni educati si civilizati, Canada este gazda perfecta pentru tine. Este singura tara din lume care se poate lauda cu faptul ca mai mult de 50% din populatie are o diploma de studii superioare.

Asadar, daca te gandesti vreodata sa te muti, trebuie doar sa te hotarasti ce anume vrei de la viitoarea ta tara si poti pleca linistit!