Vacanta de vara aproape de casa

VaraVara, soare si chef de mare. Din pacate, o buna parte dintre noi nu are timp sa plece la mare, nici macar pentru cateva zile, asadar, trebuie sa gaseasca o solutie pentru a se bucura de minunatia oferita de soare in cu totul si cu totul alt mod. Daca locuiesti intr-un oras mare, precum Bucurestiul, esti totusi o persoana norocoasa, deaorece ai sansa de a te simti ca intr-o vacanta, fara sa pleci prea departe.

Care sunt lucrurile pe care le poti face fara sa fii nevoit sa pleci prea departe?

  • Sa mergi la piscina. Racoarea unei sesiuni de inot, bautura rece, sezlongul si soarele le poti obtine cu usurinta si daca ramai in oras.Doar in Bucuresti exista cateva zeci de piscine si de stranduri, care mai de care mai interesante. Cu preturi de intrare care nu depasesc cateva zeci de lei, acestea iti propun destul de multe activitati si un meniu foarte vast.
  • Sa te distrezi intr-un parc de distractii. Nu trebuie sa ajungi pe mare si sa navighezi cu vaporul pentru a te distra la maxim. Exista cateva parcuri acvatice de distractii care iti ofera o zi intreaga de activitate si voie buna. Unele dintre ele sunt in imediata apropiere a Bucurestiului, asadar, nu vei face mai mult de cateva minute pana la ele.
  • Sa iei obiectivele turistice din oras la rand. Cand a fost ultima data cand ai vizitat gradina Botanica, gradina zoologica sau unul dintre zecile de muzee care se gasesc in Bucuresti? Cu siguranta nu recent. Poti sa iti faci un itinerariu in acest sens si sa vizitezi in fiecare zi cate un obiectiv. Chiar daca esti nevoit sa mergi zilnic si la munca, te vei simti ca intr-o vacanta.
  • Sa mergi la concerte, teatre si evenimente. In fiecare zi gasesti zeci de evenimente care iti fac cu ochiul si care te atrag sa participi. Daca iti faci un plan bine pus la punct, poti sa te bucuri de o parte dintre ele si sa te distrezi fara sa simti nevoia de a pleca.

Evident, exista si varianta de a sta in casa si de a te uita la seriale,insa, de ce sa nu profiti de un oras liber, pe care il poti cunoaste mai bine decat ai facut-o vreodata?