Vrei un acumulator extern? Iata ce trebuie sa ai in vedere atunci cand il cumperi

Fie ca ai nevoie de un acumulator foto care sa iti permita sa faci poze neintrerupt atunci cand esti in vacanta, un acumulator pentru telefon sau unul pentru tableta si telefon, este bine sa te asiguri ca achizitionezi produsul perfect, care are capacitatea potrivita, este robust si poate face fata tuturor solicitarilor.

Traim intr-o perioada in care aparatele electrice si electronice ne sunt indispensabile iar dintre acestea, cele care ne tin conectati la lume ( telefon, laptop, tableta ) sunt cele mai importante.

Un acumulator extern nu este un moft, ci este o varianta prin care te poti asigura ca dispozitivul tau nu te lasa balta atunci cand ai cea mai mare de el.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi un acumulator extern?

  1. Capacitatea. Atunci cand alegi capacitatea acumulatorului este bine sa stii capacitatea dispozitivelor pe care le vei incarca. Pentru un telefon cu baterie de 2500 mAh vei avea nevoie de un acumulator de minim 3000 mAh, care sa permita reincarcarea macar o data. Daca ai mai multe dispozitive, trebuie sa cauti acumulatori de peste 9000 mAh;
  2. Tipurile de conectori. Iti poti conecta dispozitivul la acumulator sua nu? Majoritatea cumulatorilor externi vin cu conectori de tip USB sau mini/micro USB. Exista si alte optiuni, insa, cum ar fi acumulatorii 30 pin sau 8 pin.
  3. Portabilitate. Cat este de usor acumulatorul? Cat este de voluminos? Poate sa fie purtat intr-un buzunar sau nu? Toate sunt intrebari la care trebuie sa le stii raspunsul daca vrei o flexibilitate mare. Chiar daca optezi pentru o capacitate mare, este bine sa cauti un acumulator cat mai discret. Cel mai adesea, o dimensiune similara cu dimensiunea telefvonului este foarte potrivita.
  4. Diverse caracteristici speciale. Acumulatorii moderni pot fi dotati cu tot felul de caracteristici, cum ar fi LED-ul care te anunta ca bateria este complet incarcata.

Acumulatorii externi nu mai sunt scumpi, ba din contra, sunt dispozitive ieftine pe care oricine le poate cumpara si se poate bucura de ele. Trebuie doar sa alegi acumulatorul perfect pentru tine.