admin

4 motive pentru care e bine sa folosesti un comparator de preturi.

price

Din cand in cand, atunci cand ai nevoie sa cumperi ceva, te vezi nevoit sa cauti prin toate magazinele cunoscute, pentru a gasi cea mai buna oferta. Acest lucru poate fi fie frustrant, fie obositor, fie ambele in acelasi timp.

Unul din principalele motive pentru care arunci cate un ochi prin fiecare magazin, este pretul. Fiecare isi doreste produsul preferat la un pret cat mai bun, un lucru firesc, datorita caruia au si aparut sarbatori precum Black Friday sau diverse site-uri care ofera reduceri de pana la 90 %.

Pentru a gasi cel mai mic pret dintr-o miscare si pentru a economisi timpul folosit pentru a compara preturi in mod manual, au aparut diverse comparatoare de preturi, care nu doar ca te ajuta sa afli cel mai mic pret, dar iti da si diverse optiuni de magazine sau produse. Iata 4 motive pentru care ar trebui sa apelezi la un comparator de preturi in momentul in care vrei sa achizitionezi un produs:

  • Vei gasi cu siguranta cea mai ieftina varianta a produsului. Daca ai fixat un anumit produs, de ce sa nu iei din locul unde il gasesti cel mai ieftin?Un comparator de preturi iti afiseaza toate magazinele care il comercializeaza, in ordine crescatoare a pretului.
  • Poti cauta direct ceea ce te intereseaza. Poate ca nu ai ochit inca un produs, insa ai cateva coordonate dupa care te ghidezi. Cu un comparator de preturi poti sa gasesti produsul printr-o simpla cautare;
  • Ai un istoric cu evolutia fiecarui pret, de la fiecare magazin in parte. In felul acesta poti preconiza daca urmeaza o ieftinire, o scumpire sau daca pretul va stagna si iti poti face o strategie de cumparaturi.
  •  Poti beneficia de alerta de pret. Iti doresti un produs insa nu iti permiti sa cheltuiesti mai mult de o anumita suma pe el? Seteaza-ti alerta de pret si in momentul in care acesta scade sub pretul tau, vei primi un mail.

Unul dintre comparatoarele de preturi care ne-a atras atentia si care contine toate beneficiile de mai sus este peliti.ro . Are o baza foarte mare de produse din aproape toate domeniile si o interfata simpla si intuibila. Ceea ce este foarte interesant este faptul ca vin si cu preturi de la magazine din strainatate, in felul acesta putand sa compari exact diferentele de pret intre produsele vandute autohton si cele din alte parti.

Pe langa cumparatori, beneficii consistente au si magazinele online care se inscriu pe un astfel de portal. Acestea pot genera vizite consistente fara niciun cost, conditiile pentru inregistrare magazin fiind simple si concise. Cautand putin detalii despre peliti.ro am aflat ca, de fapt, face parte dintr-o retea intinsa in nu mai putin de 16 tari din lume si proiectul este unul de anvergura, asadar, poti folosi comparatorul cu cea mai mare incredere.