5 motive sa ii cumperi inelul de logodna de pe Valmand.ro

inel de logodnaSe pare ca timpul pe care il petrece un barbat pentru a achizitiona un inel de logodna se ridica la nu mai putin de 3 luni de zile. 3 luni de frustrari, de cautari, de incercari si de cheltuieli. Cu siguranta, orice persoana ar prefera sa piarda mai putin timp, mai putini bani si cu toate astea sa achizitioneze un inel cu diamant, care sa incante din plin persoana iubita.

In Romania exista cateva magazine cu adevarat impresionante de inele de logodna, incepand cu Coriolan si Sabrini, nume foarte cunoscute si terminand cu Sabion sau Diamag. Dintre toate magazinele, cel mai mult atrage atentia Valmand insa. Povestea din spatele bijuteriei Valmand este simpla: oameni pasionati, cu experienta in domeniu, care stiu cu exactitate fiecare lucru de care are nevoie clientul. Este cam tot ceea ce trebuie obtinut de la un magazin de bijuterii. Alegerea Valmand nu se bazeaza insa doar pe experienta personalului, ci si pe alte elemente, cel putin la fel de importante:

  • Suport de buna calitate. Se pare ca majoritatea barbatilor care aleg sa cumpere inelele de logodna fara sa isi consulte viitoarea nevasta, fac o alegere nu tocmai buna. Din fericire, exista si solutii precum Valmand, in care un consultant te poate ajuta sa descoperi inelul perfect fara sa fii nevoit sa strici surpriza;

  • Posibilitatea de personalizare. Este un avantaj unic in Romania. Practic, daca ai in minte un anumit tip de inel, pe care l-ai vazut in filmele americane, intr-o vitrina care nu iti mai amintesti unde este sau intr-o excursie in strainatate, poti sa il obtii, deoarece Valmand il poate crea in detaliu. Evident, pentru asta trebuie sa ai o poza sau sa fii un foarte bun desenator;

  • Calitatea materialelor si a lucrarilor. Realizarea inelelor se face cu cea mai mare grija, in asa fel incat sa nu existe niciun defect. Daca se intampla sa existe o eroare, se va reface imediat, fara niciun cost suplimentar.

  • Diversitate mare de materiale. Valmand ofera toate variantele de aur si platina, alaturi de o multime de variante de diamante. Este unul dintre putinele locuri din Romania unde poti gasi diamante negre, diamante albastre sau diamante roz, lucru care va putea oferi un plus de unicitate inelului de logodna.

  • Preturi accesibile. Desi te-ai gandi ca niste inele de logodna de buna calitate, cu diamante clare , frumoase si naturale si cu executie personalizata ar putea sa coste o avere, Valmand.ro garanteaza preturi reduse pentru orice inel ai alege. Majoritatea modelelor pot fi achizitionate la preturi mai mici decat in alte magazine de profil.

Pe langa aceste avantaje, bijuteria va fi intotdeauna stralucitoare, deoarece Valmand ofera gratuit serviciul de intretinere, in asa fel incat sa te poti bucura pe termen lung ( intreaga viata ) de frumusetea inelului de logodna.