Ciprian

Amanet auto – cea mai sigura metoda de creditare pe care o poti obtine in mai putin de 20 minute

Sunt momente in viata fiecarui om in care situatia financiara merita imbunatatita pentru rezolvarea anumitor urgente. In cazul acesta, solicitarea serviciilor unui amanet auto din Bucuresti sau din tara poate reprezenta solutia salvatoare.

Pentru posesorii de masini, obtinerea unui credit cu garantie auto reprezinta cea mai sigura si rapida metoda, insa este nevoie de o cercetare atenta a pietei pentru a atinge obiectivele propuse: banii necesari, siguranta si confidentialitate.

Cum functioneaza un amanet auto

Amanetul auto functioneaza pe baza unei proceduri simple si rapide. Trebuie sa te prezinti cu autoturismul pentru evaluare, iar ulterior, primesti suma de bani necesara. Masina poate fi recuperate imediat dupa achitarea sumei primite plus comisionul perceput de amanet auto. Raportandu-ne la creditul bancar, amanetul auto reprezinta o metoda mult mai simplificata.

In primul rand, creditarea prin intermediul unui amanet auto te ajuta sa economisesti timp si sa elimini din start grija birocratiei.

In alta ordine de idei, evaluarea autoturismului difera foarte mult in functie de firma cu care alegi sa colaborezi. Avand in vedere importanta acestui detaliu, Marco amanet auto ofera pana la 75% din valoarea totala a masinii, iar pentru a simplifica si mai mult procesul de creditare, ofera si evaluare telefonica.

Cum privesc romanii serviciile unui amanet auto

Desi la prima vedere pare ca romanii privesc cu scepticism serviciile de amanet auto, socilitarile sunt tot mai dese. Dovada este reprezentata de miile de operatori inscrisi in registrul de evidenta BNR. Conform studiilor, romanii nu mai aleg bancile ca prima optiune  de creditare din cauza cerintelor schimbate in fiecare an. In situatii de criza se pot observa solicitari in crestere pentru amanetarea autoturismelor, in detrimentul creditelor bancare.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru obtinerea unui credit rapid

Daca urmeaza sa apelezi la un amanet auto pentru obtinerea unui credit, trebuie sa indeplinesti doua conditii de baza:

  • Autoturismul trebuie sa fie inregistrat pe numele persoanei care solicita creditarea;
  •  Trebuie sa detii toate actele masinii (cartea de identitate a autoturismului, talonul).

Dupa ce ai bifat cele doua conditii, este important sa te asiguri ca firma la care urmeaza sa apelezi este de incredere.

Suma acordata in functie de anul de fabricatie al masinii

  • An de fabricatie 2018 – suma acordata de pana la 75% din valoarea masinii;
  • An de fabricatie 2017 – suma acordata de pana la 70% din valoarea masinii;
  • An de fabricatie 2016 – suma acordata de pana la 65% din valoarea masinii;
  • An de fabricatie 2015 –  suma acordata de pana la 60% din valoarea masinii.

Se accepta si masini de epoca, dar si masini cu anul de fabricatie sub 2014. Suma acordata pentru acestea este cuprinsa intre 50 si 60%.

Nu uita, siguranta si confidentialitatea trebuie sa reprezinte valorile de baza ale fiecarui amanet auto. Odata ce te-ai asigurat ca acestea sunt indeplinita, atunci ai descoperit cea mai sigura metoda de creditare pe care o poti obtine in mai putin de 20 minute.