Aiosif

Ce tip de ceai detox ti se potriveste?

Care este obsesia numarul 1 a femeilor? Sa slabeasca, bineinteles. Vrei sa slabesti dar nu stii cum? Trebuie sa incerci sa bei aceste ceaiuri care te ajuta sa slabesti. Aceste ceaiuri detox sunt foarte in voga atunci cand vine vorba despre frumusete si forma. Sunt noile potiuni magice care te ajuta sa slabesti, sa te mentii in forma si sa ai cea mai frumoasa piele.

ceai

Aceste ceaiuri cu efect drenant trebuie sa se bea timp de 14-28 de zile, pe langa faptul ca trebuie sa ai o alimentatie echilibrata si sa faci exerciii fizice regulate. Iata patru tipuri de ceaiuri si compusii lor pentru a descoperi care ti se potriveste cel mai bine.

Ceaiul Tiny Tea. Cei care nu au auzit inca de el, trebuie sa stie ca acest ceai este un amestec de ierburi asiatice, precum ceaiul oolong, seminte de cassia sau fructe de paducel. Un ceai ideal, o solutie naturala pentru a scapa de kilogramele in plus. Un ceai creat pentru a curata sistemul digestiv si care contribuie foarte eficient la pierderea kilogramelor in plus.

Ceaiul Skinny Detox. Un ceai pentru persoanele care vor sa se relaxeze, sa vina cu mai multa stralucire pentru ten si sa piarda din greutate in acelasi timp. Sunt variante atat pentru zi cat si pentru seara. Ceaiul de dimineata are ceai verde Sencha, citronella, goji, frunze de mate verde, frunze de urzica, solidago, coada-calului si frunze de mesteacan. Ceaiul de seara contine ceai Roiboos, frnze de citronnella, flori de hibiscus, frunze de menta, frunze verzi de ovaz, flori de albastrea si coada soriceulului.

Ceaiul Antiox. Un ceai ideal pentru persoanele care vor sa se mentina in forma, sa isi activeze si sa isi purifice organismul, sa dea mai multa stralucire tenului si sa faca sa dispara imeprfectiunile tenului. Este un ceai pe baza  de ceai verde si de citronnella care este conceput pentru a combate radicalii liberi.

Ceaiul Bio detox. Acest ceai este conceput pentru persoanele care vor sa se mentina in forma si sa isi afineze silueta. Baut pe stomacul gol te va ajuta sa elimini toxinele. In orice caz, ingredientele sale sunt purificatoare- citronnella care stimuleaza sistemul digestiv, ceaiul verde si alb care sunt antioxidanti, mate care este diuretic si urzica, depurativa.