De ce sa optezi pentru baterii auto Bosch atunci cand iti schimbi bateria masinii?

Bateria unei masini nu este nemuritoare, motiv pentru care, odata la cativa ani trebuie sa fie schimbata, pentru a putea asigura performanta. In conditiile in care consumatorii electrici sunt din ce in ce mai multi, este indicat ca bateria sa fie schimbata cat mai des. Cel mai indicat tip de baterii este, cel original, care este montat inca de pe linia de productie pe masina. In lipsa acestuia insa, bateriile auto Bosch isi pot face treaba foarte bine.

De ce Bosch?

Sunt cateva motive foarte bune pentru care ar trebui sa optezi pentru baterii Bosch. In primul rand, datorita istoriei. Aceasta companie are o istorie de peste 125 de ani si un succes mondial care atinge o cifra de afaceri de peste 47 de miliarde de euro.

baterii-auto-bosch-841309

Un al doilea motiv este reprezentat de diversitatea de produse pe care o poti gasi in Bosch.

Care sunt tipurile de baterii pe care le poti gasi la Bosch?

  • Bosch Classic. Bateriile auto Bosch Clasic sau black sunt destinate masinilor care se aprind prin scanteie si au pana in 4000 cmc sau masinilor de pana in 2000 cmc, care au aprindere prin compresie;
  • Baterii auto Bosch Premium. Se mai numesc si S4 sau Blue si sunt destinate masinilor cu aprindere prin scanteie, de pana in 2500 cmc;
  • Bosch Excell. Numite si Bosch S5 sau Silver sunt destinate tuturor autovehiculelor, deoarece sunt foarte rezistente. Durata lor de viata este una mult mai mare decat in cazul bateriilor obisnuite, iar avantajul major este faptul ca nu necesita intretinere.

Atunci cand alegi bateria, trebuie sa tii cont de cartea tehnica sau de sfaturile celor de la service auto autorizat. In orice caz, bateriile Bosch sunt cele mai indicate, deoarece se potrivesc tuturor masinilor si folosesc tehnologii moderne, cum ar fi tehnologia AGM, tehnologia EFB sau tehnologia Power Frame.