admin

Pensule de machiaj pe care orice femeie trebuie sa le aiba in colectie

pensule machiaj

Universul machiajului poate sa devina coplesitor pentru o incepatoare. Pe langa toate optiunile de produse cosmetice care exista pe piata, trebuie sa te preocupi si de toate accesoriile, de la pensule machiaj, pana la bureti pentru make-up, care sa te ajute in realizarea unui look desavarsit. Toate pensulele par sa fie folosite pentru scopuri diferite.

Cum ar trebui sa stii pe care sa o alegi, in functie de necesitatile tale? Pentru a te ajuta sa gasesti pensulele de machiaj ce nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul tau, acest articol contine cateva optiuni asupra carora te-ai putea opri, indiferent daca te consideri incepatoare sau experimentata in arta machiajului.

Nu este nevoie sa ai o multime de pensule in portfard, chiar daca esti de parere ca niciuna nu poate fi inlocuita cu o alta pensula. Poate ca abia acum ai inceput sa pasesti pe drumul fascinant al make-up-ului si nu stii ce pensule de machiaj sunt cele mai bune.

Poate ca nici macar nu ai realizat ca exista o gama intreaga de accesorii, care pot inlocui aplicatorul ce vine la pachet cu trusa de farduri. Sau, poate ca preferi simplitatea si nu simti nevoia sa folosesti o duzina de pensule pentru un machiaj de zi cu zi. Orice motiv ai avea, aceasta lista este special gandita pentru tine!

Iata pensulele de machiaj de top de la Melkior, de care ai nevoie in rutina zilnica.

Pensule de machiaj pentru fata

Probabil ca si tu ai folosit, de-a lungul timpului, diferite ustensile pentru aplicarea fondului de ten. De la buretele pentru machiaj, pana la folosirea directa a degetelor, acest produs cosmetic poate fi aplicat, teoretic, cu orice.

Insa, pentru aplicarea egala a fondului de ten pe fata, un blend perfect si eliminarea necesitatii de a folosi o cantitate mare de produs, ar trebui sa incerci sa utilizezi o pensula de machiaj. Aceasta poate fi folosita atat pentru produsele mate, cat si pentru cele mai hidratante si cremoase. Si, vestea buna este ca aceasta pensula poate fi utila si in aplicarea pudrei.

Pensule de machiaj pentru ochi

Exista trei pensule pentru fardul de ochi, care iti vor fi la indemana in realizarea oricarui machiaj. Vei avea nevoie de o pensula de aplicare a fardului pe pleoape, o pensula cu peri moi pentru un blending perfect al culorii si o pensula cu perii mai tari pentru aplicarea unui contur precis.

Daca esti o adevarata incepatoare si iti doresti sa alegi doar doua dintre cele trei optiuni, cel mai probabil ca te vei descurca fara ultimul tip de pensule machiaj. Dar, pe masura ce te vei experimenta in arta machiajului, si aceasta va deveni o adevarata necesitate in colectia ta.

Acestea sunt pensulele de machiaj pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in propria colectie. Bineinteles, exista multe alte tipuri de pensule ce ar putea fi recomandate in mod specific pentru anumite tipuri de look-uri, dar incearca sa iei totul pas cu pas. Antreneaza-ti calitatile de artista cu ajutorul acestor pensule machiaj si, cand te vei simti pregatita, treci la nivelul urmator si cauta si alte optiuni de pensule.