admin

Ce poti face cu un foisor de lemn in propria curte?

 

Recent am descoperit o reclama care promova niste foisoare din lemn Galati. Foarte placute, din punct de vedere al aspectului, foarte bine executate, foisoarele pareau chiar atragatoare. Pentru cei care au curte, acestea pot fi o optiune deosebita pentru imbogatirea estetica a acesteia.

Ce poti face insa cu un foisor, pe langa folosirea lui la estetica gradinii?

Cu siguranta, utilitatea unui foisor se extinde mult mai mult si poate fi extrem de mare.

Un foisor din lemn poate sa ofere relaxare

Fiecarui om ii place sa se relaxeze in aer liber si sa se bucure din plin de momentele petrecute afara. Daca iti instalezi un hamac in foisor sau chiar un sezlong, iti poti petrece ore intregi citind sau pur si simplu dormind in aer liber, fara sa iti pese de ploaie sau de vant. Foisorul ofera protectie impotriva intemperiilor si de cele mai multe ori ofera umbra, impotriva soarelui arzator de vara.

Foisorul, locul perfect pentru serile cu prietenii

Daca vrei sa te bucuri din plin de serile cu prietenii, atunci foisorul este locul perfect pentru asta. Un foisor poate sa fie gazda unei cine deosebite si poate fi un loc ideal pentru povestile aprinse. De asemenea, poate fi locul central al unei petreceri de vara foarte bine realizate.

Bucataria de vara, in foisor

Pentru pasionatii de gatit, un foisor poate sa fie un loc deosebit in care acestia sa isi incerce veleitatile culinare. Daca in casa gatitul pestelui sau al alimentelor foarte pretentioase poate sa fie un adevarat chin, intr-o bucatarie montata in foisor, chinul se transforma in placere. Mirosul nu se mai impregneaza in fiecare piesa de mobilier, cel ce gateste se poate bucura de aer curat iar invitatii pot sa participe si ei cu idei sau chiar cu o mana de ajutor.

Foisorul de lemn, spatiul ideal pentru un gratar

Ramanem la perioada verii si amintim de gratare. Un foisor poate sa fie un loc ideal pentru a face un gratar delicios. Ferit de intemperii, spatios si in aer liber, locul din foisor poate sa transforme orice gratar intr-un adevarat deliciu.

Este clar, asadar, ca un foisor de lemn poate sa fie o piesa de mobilier de gradina extrem de importanta. Conteaza foarte mult pe cine alegi sa il construiasca si care sunt ideile tale in ceea ce-l priveste.