Aiosif

Ce spune forma fetei despre tine?

Ai stiut acest lucru? Forma fetei iti confera farmec si spune multe despre personalitatea ta. Timp de mai multe secole, oamenii au incercat sa inteleaga aspectele caracterului unei persoane doar privind-o. Pe vremuri, chinezii erau convinsi de faptul ca fata era o reflectie a spiritului. In zilele noastre exista o stiinta care studiaza aceasta practica, morfopsihologia. Conform cercetatorilor, putem ghici caracterul unei persoane doar privindu-i forma fetei si trasaturile.

Ai fata rotunda, patrata, ovala? Iata ce spune forma fetei despre personalitatea ta.

menu-450x284

Fata rotunda

visage-rond

O persoana cu fata rotunda este considerata o fire emotiva, sensibila si atenta. Deschise, generoase si dotate cu facultatea de a se adapta in orice situatie, persoanele cu fata rotunda prefera sa se angajeze in relatii stabile si durabile, nu le este frica sa spuna ceea ce gandesc. Sunt persoane optimiste, energice, mereu gata sa ii ajute pe ceilalti.

Fata ovala

visage-ovale

Daca fata ta este ovala atunci faci parte din acele persoane carora nu le plac conflictele. Esti o fire sensibila si visezi sa ai o viata armonioasa si simpla. Ambitioasa, metodica si blanda, stii intotdeauna ce trebuie sa le spui celorlalti pentru ca acestia sa se simta mai bine, ceea ce de cele mai multe ori te determina sa nu fii tocmai cinstita.

Fata patrata

visage-carré

Persoanele cu fata patrata pot parea agresive, ambitioase si dominatoare. Adora sa conduca tot felul de proiecte deoarece sunt competente si au energia necesara de a le duce la bun sfarsit. Sunt analitice, determinate, fiabile si au simtul responsabilitatii.

Fata in forma de inima

visage-en-forme-de-coeur

Persoanele dotata cu o fata in forma de inima sunt adesea puternice, incapatanate, nimic nu le impiedica sa isi atinga obiectivele. Aceste persoane sunt idealiste, nu sunt intotdeauna cu picioarele pe pamant insa reusesc sa isi pastreze creativitatea si sa ia cele mai bune decizii in ciuda tuturor obstacolelor intalnite.

Fata alungita

visage-allongé

Daca forma fetei tale este alungita inseamna ca esti un bun lider. In viata sentimentala esti senzual si emotiv. Insa, uneori iti este destul de greu sa iei decizii in viata personala. Ai tendinta sa controlezi viata persoanelor din anturaj ceea ce duce uneori la frustrare.