Same day Delivery: care sunt beneficiile de baza?

A picture containing snow, person, person, standing

Description automatically generated

Same day Delivery: care sunt beneficiile de baza?

Exista momente in care asteptarea unei livrarii ti se pare ca dureaza o vesnicie. Majoritatea oamenilor stiu ca serviciile de livrare in aceeasi zi sunt esentiale pentru materialele fragile sau pentru obiectele care se deterioreaza rapid. 

Asadar, livrarea in aceeasi zi poate fi o alegere inteligenta in anumite situatii. Utilizarea livrarilor in aceeasi zi are multe avantaje, ti-am pregatit mai jos o lista cu cateva dintre ele:  

MATERIALELE FRAGILE SUNT MAI PUTIN SUSCEPTIBILE SA FIE STRICATE

Atunci cand trimiti un pachet valoros sau fragil, ai nevoie un curier care sa iti garanteze siguranta coletului pe toata durata transportului. Daca utilizezi un serviciu de curierat standard, pachetul trece adesea printr-un depozit foarte mare, fiind amestecat cu alte pachete in gramezi uriase si petrecand ceva vreme acolo ianinte de a fi preluat de masina de livrare.

Exista momente in care pachetul poate parcurge acest proces de mai multe ori. De fiecare data cand pachetul tau trece prin aceasta calatorie prin depozit, exista mult mai multe sanse ca acesta sa fie deteriorat. Folosind un serviciu same day delivery vei evita aceasta problema. Pachetul tau va fi preluat si livrat de catre acelasi individ, cateva ore mai tarziu.  Acest lucru reduce sansa de daune pentru coletele tale.  

PACHETELE SUNT LIVRATE RAPID

Dupa cum am mentionat sim ai devreme, multe servicii curierat trebuie sa aduca mai intai pachetul intr-un depozit pentru procesare, iar aceasta oprire a coletului tau incetineste procesul de livrare. 

Folosind un same day service, curierii nu trebuie sa se intoarca la sediu sau la orice alta locatie pentru a lasa coletul si a-l ridica mai tarziu. Curierul va ridica coletul direct de la usa ta si il va livra rapid la destinatar.  

IMBUNATATIREA SATISFACTIEI CLIENTILOR

Clientii respecta si apreciaza viteza cu care este livrat un pachet sau un document. Folosind serviciul de livrare in aceeasi zi, in loc sa mai astepte inca o zi lucratoare sau alte cateva zile, sau chiar un weekend intreg, clientul tau va fi nevoit sa astepte doar cateva ore. 

Asadar, acest serviciu imbunatateste relatia fata de client, marind nivelul general de satisfactie al clientului. Majoritatea oamenilor care asteapta un colet incep sa devina nerabdatori dupa ce trece prima zi, iar 90% dintre acestia isi pierd rabdarea dupa a treia zi de asteptare. 

In astfel de cazuri, unii clienti aleg chiar sa opreasca livrarea din cauza faptului ca timpul de asteptare este mult prea lung. 

Cu serviciul de livrare in aceeasi zi, clientii nu vor avea timp nici macar sa devina nerabdatori. 

Asadar, Livrarile in aceeasi zi sunt o optiune excelenta pentru afaceri, dar si pentru clientii acestora. Timpul rapid de livrare este doar unul dintre numeroasele avantaje ale utilizarii unui serviciu de curierat in aceeasi zi. Totodata, siguranta pentru materialele fragile sau chiar perisabile este un avantaj major oferit de serviciile de curierat in aceeasi zi. Daca inca nu ai gasit o firma de curierat prin care sa iti livrezi coletele, Eastlines iti pune la dispozitii numeroase servicii de curierat dintre care poti alege. 

.