Cand si unde poti beneficia de blefaroplastie?

Oricat de mult ne-am dori, nu putem lupta cu propria mostenire genetica. Putem doar sa o corectam apeland la procedurile de specialitate. Un procent mic de persoane sufera de un aspect inestetic al pleoapelor, cu care s-au nascut si care le poate genera diverse complexe de inferioritate.

Blefaroplastia este procedura de corectie a pleoapelor, prin indepartarea excesului de piele de la nivelul acestora. Acestea cauzeaza aparitia ridurilor si dau un aspect inestetic fetei. Cei care pun pret pe aceste detalii au acum ocazia sa investeasca intr-un aspect cat mai natural si apropiat de perfectiune.

Inainte de efectuarea operatiei de blefaroplastie se va discuta cu medicul specialist si se vor face o serie de analize pentru a evita expunerea la factorii de risc. Este recomandat sa discutati deschis cu medicul de specialitate si sa fiti constienti de riscurile la care va expuneti inainte de efectuare operatiei.

In general aceasta operatie nu prezinta complicatii, iar rezultatele sunt excelente. Blefaroplastia se realizeaza la pacientii de peste 25 de ani. Unii pacienti au nevoie de o perioada mai lunga de recuperare, in timp ce altii doar de cateva saptamani. Printre factorii care influenteaza rapiditatea cu care acest proces se desfasoara se numara: varsta pacientilor, calitatea tegumentelor si alte afectiuni de care pacientii mai sufera inainte de operatie.

Rezultatele obtinute in urma unei operatii de blefaroplastie sunt excelente si tocmai din acest motiv progresele identificate in acest domeniu sunt demne de apreciat. Chirurgia estetica a pleoapelor este un domeniu complex, care asigura rezultate stabile atat pentru femei, cat si pentru barbati si nu lasa cicatrici vizibile la nivelul ochilor. Astfel pacientii se pot bucura de un aspect placut si de o piele lipsita de imperfectiuni. Chiar si cicatricile care sunt usor vizibile se vor estompa in urmatoarele 6 luni, astfel ca in cele mai multe cazuri nu este necesara o interventie aditionala pentru a le corecta.

Inainte de operatie pacientii trebuie sa respecte o serie de indicatii preoperatorii, pentru a permite obtinerea unor rezultate cat mai bune si pentru a evita aparitia complicatiilor. Se va interzice astfel administrarea aspirinei si a antinevralgicelor, precum si a altor medicamente care influenteaza coagularea sangelui si pot impiedica desfasurarea operatiei in conditii optime. Cu 6 ore inaintea operatiei se va evita consumul de lichide si de alimente, iar daca pacienta urmeaza un tratament cu anticonceptionale, aceasta va trebui sa il intrerupa cu o luna inaintea interventiei.

Primul pas pentru a discuta despre blefaroplastie este consultarea medicului specialist, efectuarea unor analize de laborator si mentionarea tuturor antecedentelor medicale. Pentru ca fiecare pacient este diferit, iar operatia este una complexa, fiecare detaliu conteaza pentru a crea un profil clinica cat mai corect.

Operatia de blefaroplastie se poate face la orice varsta, insa rezultatele sunt mai bune pe masura ce pacientul este mai in varsta. Blefaroplastia poate fi superioara sau inferioara, in functie de pleoapa care este operata.

Inainte de blefaroplastie, pacientul va trebui sa informeze medicul specialist daca sufera de diverse afectiuni, precum guacomul, hipertensiunea arteriala, boli de colagen sau diabet zaharat. De asemenea, sindromul ochiului uscat sau diverse boli cardiovasculare pot indica impotriva unei astfel de interventii.

Operatia de blefaroplastie se face in cele mai multe situatii cu ajutorul unei anestezii locale si dureaza o ora si jumatate. Firele vor fi extrase la o saptamana de la operatie si nu este necesara internarea.

Pentru a afla mai multe informatii despre blefaroplastie pret si pasii necesari pentru corectarea pleoapelor, va puteti programa la un consult la Clinica Estet. Pentru mai multe informatii, puteti sa va programati la un consult si in cel mai scurt timp veti putea planui pasii necesari pentru a va corecta imperfectiunile. Clinica Estet este coordonata de Dr. Eugen Turcu si este locul in care puteti obtine in timp mai scurt mai multe informatii despre blefaroplastie pret.