Stii care sunt cele mai bune alimente cu calorii negative?

Datorita indicelui lor glicemic foarte scazut, dar si a bogatiei lor in fibre, alimentele cu calorii negative  sunt cele care iti permit sa mananci si sa slabesti in acelasi timp. Cu alte cuvinte, nu ai de ce sa te privezi de ele.

Deci este posibil sa slabesti fara sa te infometezi? Da, cu ajutorul alimentelor cu calorii negative.

In mod evident nu toate lucrurile din viata sunt perfecte si aceste alimente nu sunt chiar atat de neutre atunci cand vine vorba despre nivelul lor de calorii. Dar consumul lor te ajuta totusi sa slabesti.

De ce? Pentru ca energia folosita pentru a arde caloriile acestor tipuri de alimente este superioara caloriilor pe care le contin.

Cu alte cuvinte, cu cat mananci mai mult, cu atat slabesti mai mult.

Care sunt alimentele cu calorii negative de adoptat? Atunci cand vrei sa stii sa le recunosti, trebuie sa te interesezi cu privire la alimentele slabe in calorii, bogate in fibre si cu un indice glicemic foarte scazut. Si la cele care stimuleaza productia de enezime digestive.

Insa, acest tip de alimente nu sunt o solutie pe termen lung atunci cand vrei sa slabesti. Sunt doar aliatii perfecti atunci cand vrei sa regasesti echilibrul alimentar.

Andiva. Andiva este o sursa excelenta de antioxidanti. Este cea care te ajuta sa stimulezi tranzitul intestinal si sa remineralizezi organismul.

Capsunile. Capsunile sunt tonifiante, sunt dezalterante si diuretice, si sunt mai ales un excelent drenant si stimulant hepatic.

Fasolea verde. Fasolea verde este excelenta pentru a stimila tranzitul si este una din cele mai bune surse de fibre. Este cea mai buna atat fiarta cat si cruda.

Pepenele galben. Un fruct vedeta al verii, pepenele galben este foarte apreciat deoarece este foarte racoritor si are un gust dulce minunat.

Sfecla. Este o leguma diuretica ideala pentru a facilita digestia. Este excelenta in salate sau in piureuri.

Pepenele rosu. Un alt fruct racoritor, foarte bogat in apa si foarte slab in calorii.

Castravetele. Castravetele face parte din legumele cu cel mai scazut nivel de calorii. Este si el foarte racoritor si diuretic.